0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart
Offert önskas
Produkt: 90243

Grow

299,00 kr
  • 5149,00 kr

Art nr: 90243

GROW ODLINGSKUPA. Den smarta och stilfulla Grow odlingskupa är designad av Caroline Wetterling för Design House Stockholm.

* Obligatoriska fält

299,00 kr

Produktinformation

GROW ODLINGSKUPA. Den smarta och stilfulla Grow odlingskupa är designad av Caroline Wetterling för Design House Stockholm. Dekorativ och praktisk. Tillverkad i munblåst glas. I bottnen placeras jorden med plantan och den övre delen fungerar som ett lock med en pip vilket gör det möjligt att använda som en vattenkanna. Den övre delen/locket fungerar också som en ventil och håller temperaturen jämn och fuktig i det lilla växthuset. Finns i 2 storlekar, Liten Ø 8 cm H 14 cm, Mellan Ø 11 cm H 23 cm. Min order 5 st.

Mer information

Stäng av varuprov Nej
PV Artikel nr Nej

Design House Stockholm
Design House Stockholm År 1992 grundade Anders Färdig Design House Stockholm. Målet var att föra ut skandinavisk design i världen. Första kollektionen i eget namn lanserades 1997, med bland annat den ikoniska Block Lamp som blev en världssuccé och placerade företaget på världskartan. Idag omfattar kollektionen möbler, belysning, hemtextil, glas & porslin, mode, accessoarer och limiterade ateljeproduktioner – föremål formgivna av ett stort antal oberoende designers. Klassiker är Blocklamp, Knot kudde, Lotus lykta, Nordic Light ljusstake, Nordic Shine.