0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart

Företagsgåvor

Företagsgåvor

Företagsgåvor, Företagspresenter, Företagsklappar - Actera.
Med företagspresenter, företagsgåvor, företagsklappar kan du på ett enkelt sätt visa din uppskattning till anställda och kunder. Ge bort passande företagsklappar och företagsgåvor i samband med prestationer, högtider, storhelger mm. Ett enkelt sätt att visa dina anställda och kunder extra uppskattning. Oavsett om gåvan är stor eller liten, dyr eller billig, det är alltid tanken som räknas! Statistik från SCB visar att ca 80 % anser att det är positivt eller mycket positivt att få företagspresenter, företagsklappar, företagsgåvor. Tänk rätt när du ska ge bort sommarpresenter, företagsjulklappar och andra företagsgåvor. Ge bort något som stärker bandet till ditt företag och som stärker framtida kontakter och prestationer.
Vi har ett stort utbud av produkter och prislägen lämpliga som företagspresenter, företagsgåvor, företagsklappar, sommargåvor som passar alla. Vi har levererat företagsgåvor, företagsklappar, företagspresenter till företag, landsting och kommuner i 20 år. Genom åren har vi också fått ett mycket bra kontaktnät av trygga, duktiga och pålitliga leverantörer och varumärken. Vilket gör att vi vågar lova, bra kvalité, säkra och pålitliga leveransbesked på dina företagspresenter du beställer av oss.
I vår katalog Form & Funktion hittar du massor av företagsgåvor. Givetvis hittar ni också massor av lämpliga företagspresenter i vår webshop. Naturligtvis kan ni alltid kontakta oss per telefon för personlig service! Vår ambition är att göra det smidigt och enkelt för dig som kund – och alltid till bästa möjliga förutsättningar.
Det är inte bara ditt val av företagsgåva som är viktigt utan att den levereras som du önskar, på ett korrekt sätt och i tid. Vi är en trygg leverantör av dina företagsgåvor. Egen fastighet med 300m2 kontor och eget lager med 700 pallplatser. Vi kan hantera, distribuera, förpacka osv med egen personal i våra lokaler - full kontroll på alla företagspresenter som lämnar vårt lager.

Nedan 4 utvalda produkter från sortimentet - fler produkter - välj kategori i menyn ovan.

Läs mer

Stäng

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Mannerströms Traktörpanna

395,00 kr Från: 359,00 kr
MANNERSTRÖMS GOURMET TRAKTÖRPANNA MED GLASLOCK. En traktörpanna av högsta kvalitet med ett ergonomiskt handtag/ hjälphandtag i stål. Läs mer

Mannerströms 4L Gryta

395,00 kr Från: 359,00 kr
MANNERSTRÖMS 4 L GRYTA MED AVHÄLLNINGSPIP OCH GLASLOCK Läs mer

Mannerströms Knivslip

395,00 kr Från: 359,00 kr
MANNERSTRÖMS PROFESSIONELLA KNIV- OCH SAXSLIP. Mannerströms kniv- och saxslip har justerbar slipvinkel, Läs mer

Mannerströms Kockset 3-del

598,00 kr Från: 359,00 kr
MANNERSTRÖMS KOCKSET 3-DELS MED BLOCK. Ett 3-delat knivset Läs mer

Mannerströms Japanska 3-del

598,00 kr Från: 359,00 kr
MANNERSTRÖMS JAPANSKA 3-DELS MED BLOCK. Ett 3-delat klassiskt knivset Läs mer

Mannerströms Proffsköket Set

3 295,00 kr Från: 2 995,00 kr
MANNERSTRÖMS PROFFSKÖKSSET. Ett set av högsta kvalitet med Läs mer

Mannerströms Stora Knivset

4 595,00 kr Från: 3 995,00 kr
MANNERSTRÖMS STORA KNIVSET 11 DELAR. Ett set med elva delar i modern design. Läs mer

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning