0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart
 

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Vi säljer endast till svenska företag, organisationer, kommuner, landsting, mm.
Ingen försäljning till privatpersoner!


PRISINFORMATION
Frakt och moms tillkommer på alla priser. Priserna gäller tom. 31 December 2018.
Actera förbehåller rätten att justera priserna vid eventuella valutaförändringar.
Vi reserverar oss för ev. inmatnings fel av priser/texter på denna website.

BETALNINGSVILLKOR
10 dagar netto vid godkänd kredit. Vi tillämpar UC:s kreditvärdering. Inga expeditions- eller faktureringsavgifter tillkommer. Dröjsmålsränta debiteras med 10% över gällande diskonto.

SKATTEFRIA GÅVOR
Du får ge skattefri gåva värd 360:- + moms (totalt 450:- ) Vid gåva av matprodukter är värdet 400:- + matmoms (totalt 450:- )

PRIVATKÖP/PRIVATPERSONER
Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera styckeköp/privatköp.

LEVERANSTIDER
Varor utan tryck omg. lev. Logomärkta varor 2-4 veckor. Expressleveranser på endast några dagar är möjligt - kontakta oss!

LEVERANSVILLKOR
Fritt vårt lager. Actera AB har inget ansvar för försenad leverans som orsakats av transportör.

TRYCKINFORMATION.
Digitalt original i eps-format är det bästa underlaget. Ange om möjligt PMS-nummer eller bifoga färgprov på Era logofärger. Ev. reproarbete debiteras med 400;-/timme. Vid repeatorder/återbeställning debiteras en start och inställningskostnad med 195;-/tryckfärg.

ORDERBEKRÄFTELSE
Vi sänder orderbekräftelse på alla order vars värde överstiger 1500;-. Order med logoapplicering bekräftas alltid med korrektur.

MIN.ORDER.
På order under 1.500:- debiteras expeditionsavgift på 250:-. Minsta antal för order  är 5 st av en produkt om inget  annat angivits i katalog eller webshop.

PROVER
Vi sänder gärna prover till påseende. Prover av värde faktureras alltid. Krediteras i samband med retur inom 30 dagar. Prover som returneras ska vara i oskadat skick och i originalförpackningar. Returfrakten bekostas av kunden!

KÖPTRYGGHET/RETURRÄTT
Köp tryggt, vi har godkänd kreditvärdighet, AA av Soliditet! Det är viktigt att Du väljer en pålitlig leverantör av Din företagsreklam. Med vår långa branschvana så är vi väl förtrogna med de krav som företag ställer på sina leverantörer – vi tar ansvar för det som levererats till Er. Ni har 14 dagars full returrätt på otryckta varor. Även på tryckta varor om felet är vårt.

UTSTÄLLNING
Kom gärna och besök oss om Du vill se våra katalogprodukter och vårt övriga sortiment. Ring och boka ett besök i vår utställningslokal i Skurup. Vi kan gemensamt utforma Ert företags presentsortiment och anpassa produkter efter profilering och kostnader.

UTSKICK/INSLAGNING I PRESENT/JULPAPPER
Inslagning i present/julpapper 25:-/st
Present/julkartong 25:-/st
Extra ytteremballage, kartong mm 25:-/st
Hantering, bevakning, isstopp av kort mm 15:-/st
Utskrift adresskort 15:-/st