0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart

 

ACTERA AB - MER ÄN 25 ÅR SOM LEVERANTÖR TILL FÖRETAG, LANDSTING OCH KOMMUNER.

Actera – En trygg, erfaren och säker leverantör av företagsgåvor & profilreklam.
I dessa internetbaserade tider då många företag gömmer sig bakom sina hemsidor och webshopar så vågar vi visa upp vårt företag och den erfarenhet vi samlat på oss i mer än 25 år i branschen.

-       Vi har god ekonomi och är kreditvärdiga.
-       Egen fastighet med 300 m2 kontor och utställning.
-       Eget lager ca 800 m2, 700 pallplatser.
-       Vi kan hantera, distribuera, förpacka osv med egen personal i våra lokaler - full kontroll på allt som lämnar vårt lager.
-       Kollektivavtal för anställda.
-       Oberoende, unika, egenproducerade magasin, "Form & Funktion" som skickas ut till alla Sveriges företag 2 ggr/år.
-       Vår långa erfarenhet och goda rykte gör att vi är en av få aktörer som har full tillgång till alla de stora välkända varumärkena.

Vi har levererat profilreklam till företag, landsting och kommuner i mer än 25 år. Har egen import på ett antal egna, lagerförda produkter. Genom åren har vi också fått ett mycket bra kontaktnät av trygga, duktiga och pålitliga leverantörer i Europa och Asien. Vilket gör att vi vågar lova, bra kvalité, säkra och pålitlig leveransbesked när du beställer företagspresenter, sommargåvor, företagsjulklappar, påskgodis mm av oss. Många pratar gärna om pris och givetvis ska du som kund alltid få bästa möjliga förutsättningar. Men vi upplever också att kunder idag vill ha snabba, raka, enkla besked som de kan lita på när det gäller leveranssäkerhet, hållbarhet och kvalité. Med den erfarenhet vi har vågar vi utlova detta!

Låt dig inspireras i vår Form & Funktion katalog eller här i vår webshop. Naturligtvis kan ni alltid kontakta oss per telefon för personlig service! Vår ambition är att göra det smidigt och enkelt för dig som kund – och alltid till bästa möjliga förutsättningar.

Välkommen till oss på Actera!


GDPR / INTEGRITETSPOLICY ACTERA AB
Klicka här!