0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart
Offert önskas
Produkt: 99721

Softybag

599,00 kr
  • 5360,00 kr

Art nr: 99721

SOFTYBAG. Softybag är en enkel och portabel sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv.

* Obligatoriska fält

599,00 kr

Produktinformation

SOFTYBAG. Softybag är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv. Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften och använd på tomten, i vattnet, på stranden, klipporna eller varför inte som extrasäng när du får gäster eller behöver fler platser framför TVn. Softybag är unik. Softybag är ett registrerat varumärke med mönsterskyddad design. Mått uppblåst: 175 x 75 x 50 cm .Ihopfälld: 12 x 20 x 30 cm. Vikt: 760 g . Maxkapacitet: 300 kg. Material: Polyester. Färg: svart,röd,blå. Lev. i en förvaringspåse. Min order 10 st. Går att logomärka - kontakta oss för pris!

SÅ HÄR ENKLET FYLLER DU SOFTYBAG. Den snabbaste och enklaste uppfyllningen av bagen kallar vi “Scooping Air Metoden”. Håll din Softybag vid öppningen vid fotänden och dra den raklång genom luften. Se till att du stänger öppningen innan rörelsen avslutas. Upprepa rörelsen 3-4 gånger tills den har ca 70% luft. Försegla sedan och knäpp spännet. När du vill rulla ihop bagen, öppnar du spännet och rullar ihop softybagen från huvudänden och lägger den i medföljande väska/påse. Superenkelt!


Mer information

Stäng av varuprov Nej
PV Artikel nr Nej

Softybag
Softybag Allt för ofta inser man inte förrän i sista sekunden att man glömde något. Mjölken är slut. Inga rena strumpor. Laddaren är på jobbet. Men till skillnad från det du hittar i butiken runt hörnet är den perfekta sommarprylen mer sällsynt. Därför kom Softybag till. Det är en elegant, slitstark bädd av nylon som manuellt fylls med 600 liter luft på sekunder utan pump eller lungor. Den är lika bra som flytmadrass i havet som viloplats om planet är försenat. Vi blickade tillbaka till sommardagarna. Man ville ju soltorka efter säsongens första bad eller relaxa efter volleybollmatchen. Varför var det hårda gräset eller de envisa sandkornen alltid de enda alternativen? Tänk om du kunde få med dig den perfekta prylen att sitta, ligga, chilla, dricka, snacka, sola och läsa i. Och tänk om den prylen fick plats i samma smidiga väska som solkrämen och brillorna? Softybag blir sommarprylen du aldrig glömmer.