0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart

Sommarset 1

360,00 kr
  • 5225,00 kr
  • 25215,00 kr
  • 50210,00 kr
  • 100200,00 kr

Art nr: 90226

SOMMARSET 1. Set med Hinza, original, strandväska och Hamam badhandduk från Design of Scandinavia.

* Obligatoriska fält

360,00 kr

Produktinformation

SOMMARSET 1. Set med Hinza, original, strandväska och Hamam badhandduk från Design of Scandinavia. Finns i 3 färger, aqua, orange grön. Vill du kombinera färger själv - kontakta oss!. Lev. som separata produkter. Min order 5 set.

HINZA VÄSKA.Originalet. Med sin unika design och överlägsna användbarhet är väskan från Hinza lika självklar till stranden och utflykten som till festen eller samman-trädet. Väskan är utmärkt till smart förvaring och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är praktisk till fritidssysslor och trädgårdsarbete då den är tålig och lätt att göra ren. Använd den som shopping-bag istället för butikernas plastpåsar och värna om miljön. Dess ergonomiska form gör att du bär den kroppsnära vilket är skonsamt för rygg och axlar. Väskan är svensk-tillverkad med originaldesign från 1950-talet. Väskan är gjord av återvinningsbar polyetenplast. Stapelbar! Rymmer 15 liter/15 kg.Stl. L:43, H: 24, B:17.

HAMAM BADHANDDUK. Stor badhandduk som är vävd i bomull. Dessa klassiska turkiska handdukar användes ursprungligen i turkiska bad och kallas även för Peshtemal och Fouta. Stor tunn handduk som snabbt absorberar fukt och torkar otroligt fort. Handdukarna är gjorda av 100 % bomull. Klassisk design i som andas en Skandinavisk känsla. Användningsområdena är många för denna produkt, En accessoar till hemmet, i badrummet, som pläd eller bordsduk. Passar utmärkt även att ta med på resa, till stranden eller spa då den endast väger 300g och är lätt att rulla ihop och ta med i en väska. Färg, aqua, grön, orange. Stl. 90x180 cm. Styckvis i påse. Från Design of Scandinavia

Mer information

Stäng av varuprov Nej
PV Artikel nr Nej