0 0 item(s) - 0,00 kr

Du har inga produkter i din varukorg.

View cart

Sommar 2019

SOMMARGÅVOR. Att företag ger sommargåvor till personal och kunder är en tydlig signal som visar på uppskattning och omtanke. En sommargåva i samband med semestern är ett trevligt sätt att önska sina anställda och kunder en härlig skön semester.
SOMMARGÅVOR SORTIMENT. Vi har många produkter som passar till sommaren. Vi har sommargåvor i alla prislägen från många kända varumärken som Eva Solo, Stelton, Leif Mannerström mm. Eller varför inte ge bort en riktigt klassisk sommargåva, en strandstol, kylväska, eller en picknickpläd med logotryck. Har du svårt att välja produkt kan ett gåvokort vara lösningen på era sommargåvor – där väljer mottagaren själv sin sommarpresent. Vi kan det här med sommarpresenter och sommargåvor till företag! Vi kan fixa det mesta inom sommargåvor och sommarpresenter och skräddarsyr gärna ett paket som passar just dig. Vid större antal kontakta alltid oss för bästa pris!
SKATTEREGLER FÖR SOMMARGÅVOR TILL ANSTÄLLDA. Sommargåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet på sommargåvan inte överstiger 360 kr exkl. moms (450 kr inkl. moms). I värdet inräknas inte fraktkostnader. Om värdet är högre blir sommargåvan skattepliktig.

Nedan 4 utvalda produkter från sortimentet - fler produkter - välj kategori i menyn ovan.

Läs mer

Stäng

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Strandstol Svart

149,00 kr Från: 139,00 kr
Strandstolar med tryck - Bassestol - Bästa pris! Läs mer

Mannerström Grillbestick

Ordinarie pris 360,00 kr

Special Price 298,00 kr

MANNERSTRÖM KÖTT & GRILLBESTICK.Mycket eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag i rosewood. Läs mer

Öllåda Holm

395,00 kr Från: 339,00 kr
ÖLLÅDA HOLM. Öllåda med plats för 6 öl eller annan dryck i akacieträ. Läs mer

Strandstol Egen Design

230,00 kr Från: 139,00 kr
Strandstolar egen design - med logotryck! Läs mer

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning